Home » Privacy beleid

Privacy beleid

Persoonlijke gegevens worden door Huis Puur vertrouwelijk behandeld.

 

De persoonsgegevens worden gebruikt voor de verwerking van de bestelling, betaling

en om de producten op het juiste leveringsadres af te leveren.

 

Wij houden u op de hoogte van updates over Huis Puur via onze nieuwsbrief.

U kunt zich desgewenst altijd uitschrijven. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail.

 

Informatie wordt niet doorgegeven aan derde partijen.

 

 

PRIVACYBELEID

 

 

Ingangsdatum: 20 augustus 2020

 

Huis Puur exploiteert de website http://www.huispuur-shop.be  (hierna vermeld als "dienst").

 

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen,

gebruiken en de

toegang tot persoonlijke gegevens wanneer u onze dienst gebruikt

en keuzes maakt die geassocieerd zijn met die gegevens.

 

We gebruiken uw gegevens om onze dienst te leveren en te verbeteren.

Door gebruik te maken van de dienst gaat u akkoord met het verzamelen en

gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid.

 

 

DEFINITIES

 

 

  * Dienst

 

    Dienst is de http://www.huispuur-shop.be website beheerd door Huis Puur

 

  * Persoonsgegevens

 

Persoonsgegevens zijn gegevens over een identificeerbare levende persoon die ons

deze gegevens bezorgt of waarvan wij in het bezit komen.

 

  * Gebruiksgegevens

 

Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de dienst (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

 

  * Cookies

 

Cookies zijn kleine bestanden die zijn opgeslagen op uw apparaat (computer of mobiel apparaat).

 

  * Data Controller

 

  

 * Verwerkingsverantwoordelijke

 

Verwerkingsverantwoordelijke betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of

gezamenlijk of gemeenschappelijk met andere personen) de doeleinden bepaalt waarvoor

en de manier waarop persoonlijke informatie is of zal zijn, verwerkt wordt.

 

 

Conform het privacybeleid zijn wij een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens.

 

 

Gegevensverwerker (of dienstverlener) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de

de gegevens verwerkt namens de gegevensbeheerder.

 

We kunnen de diensten van verschillende dienstverleners gebruiken om uw gegevens efficiënter verwerken.

 

  * Betrokkene (of gebruiker)

 

    Betrokkene is elke levende persoon die onze dienst gebruikt en het

    voorwerp is van persoonlijke gegevens.

 

 

INFORMATIE VERZAMELING & GEBRUIK

 

 

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden

om onze diensten te leveren en te verbeteren.

 

SOORTEN VAN VERZAMELDE GEGEVENS

 

PERSOONSGEGEVENS

 

Tijdens het gebruik van onze dienst kunnen we u vragen om ons bepaalde

persoonlijke identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt

om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens").

Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

 

Email adres

Voornaam en familienaam

Telefoonnummer

Woonplaats (straatnaam, straatnummer, woonplaats, postcode)

Cookies en gebruiksgegevens

 

 

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen

met nieuwsbrieven, marketing of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn.

U kunt ervoor kiezen om een ​​of alle van deze berichten niet van ons te ontvangen door

door de afmeldlink te activeren of instructies te geven na elke e-mail die we sturen

door contact met ons op te nemen.

 

 

GEBRUIKERSGEGEVENS

 

We kunnen ook informatie verzamelen over hoe de dienst wordt geopend en gebruikt

("Gebruiksgegevens"). Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals uw

internetprotocoladres van de computer (bijvoorbeeld IP-adres), browsertype, browser

versie, de pagina's van onze dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw

bezoek, de tijd die op die pagina's heeft doorgebracht, unieke apparaat-ID's en andere

diagnostische gegevens.

 

 

 

TRACKING & AMP - COOKIES DATA

 

 

We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze website

te volgen en we houden bepaalde informatie vast.

 

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die mogelijk een anonieme,

unieke identificatie bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd

en opgeslagen op uw apparaat. Er worden ook andere volgtechnologieën gebruikt, zoals bakens,

tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze dienst te verbeteren en te analyseren.

 

U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een

cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige

onderdelen van onze dienst niet zal kunnen gebruiken.

 

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

 

  * Sessiecookies. We gebruiken sessiecookies om onze service te gebruiken.

  * Voorkeurscookies. We gebruiken voorkeurscookies om uw voorkeuren te onthouden

    en verschillende instellingen.

  * Beveiligingscookies. We gebruiken veiligheidscookies voor veiligheid

 

 

 

GEBRUIK VAN GEGEVENS

 

 

Huis Puur gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

 

  * Om onze dienst te verlenen en te onderhouden

  * Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze dienst

  * Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze dienst wanneer

    u ervoor kiest om dit te doen

  * Om klantenondersteuning aan te bieden

  * Om analyse of waardevolle informatie te verzamelen, zodat we onze dienst te kunnen verbeteren

  * Om het gebruik van onze dienst te controleren

  * Om technische problemen op te sporen, te voorkomen en aan te pakken

  * Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over

    andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene

    die u al hebt gekocht of waarnaar u hebt geïnformeerd, tenzij u ervoor hebt gekozen

    dergelijke informatie niet te ontvangen.

 

 

WETTELIJKE BASIS VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS ONDER DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (GDPR/AVG).

 

Als u afkomstig bent van de Europese Economische Ruimte, is von Huis Puur's legale

basis voor het verzamelen en gebruiken van de hierin beschreven persoonsgegevens

het privacybeleid, afhankelijk van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en de specifieke

context waarin we het verzamelen.

 

 

Huis Puur kan uw persoonsgegevens verwerken omdat:

 

  * We een overeenkomst met u moeten uitvoeren

  * U ons hiervoor toestemming heeft gegeven

  * De verwerking in ons beider belangen en in verhouding met jouw rechten

  * Voor de verwerking van de betaling

  * Om te voldoen aan de wet

 

BEHOUD VAN GEGEVENS

 

Huis Puur bewaart uw persoonsgegevens slechts zo lang als dat noodzakelijk

is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid. We behouden en gebruiken

uw persoonsgegevens voor zover nodig is om te voldoen aan onze wettelijke voorschriften en verplichtingen

(bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan vigerende wetten),

geschillen op te lossen en om de uitvoering van onze overeenkomsten af ​​te dwingen.

 

Huis Puur bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analytische doeleinden.

Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard,

behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of voor de

functionaliteit van onze dienst, of wanneer we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens te bewaren

voor langere periodes.

 

OVERDRACHT VAN GEGEVENS

 

Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, kan worden overgedragen aan - en

onderhouden op - computers buiten uw staat, provincie, land of andere overheidsregio

waar de wetgeving inzake gegevensbescherming kan afwijken van die van uw rechtsgebied.

 

Als u zich buiten België bevindt en ervoor kiest om ons informatie te verstrekken,

houd er rekening mee dat we de gegevens, inclusief persoonlijke gegevens, overdragen naar België en

daar verwerken.

 

Uw toestemming voor dit privacybeleid gevolgd door uw indiening ervan

geeft aan dat u akkoord gaat met die overdracht.

 

Huis Puur zal alle redelijkerwijs noodzakelijke maatregelen nemen dat uw gegevens veilig worden behandeld en in overeenstemming zijn met dit privacybeleid en er zal geen overdracht van uw persoonlijke gegevens plaatsvinden aan een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

 

 

BEKENDMAKING VAN GEGEVENS

 

 

WETTELIJKE VEREISTEN

 

Huis Puur kan uw persoonlijke gegevens te goeder trouw bekendmaken wanneer een dergelijke actie nodig is om:

 

  * Te voldoen aan een wettelijke verplichting

  * De rechten of eigendom van Huis Puur te beschermen en te verdedigen

   Mogelijke misverstanden in verband met de website te voorkomen of te onderzoeken

  * De persoonlijke veiligheid van gebruikers van de dienst of het publiek te beschermen

  * Bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid.

 

 

VEILIGHEID VAN GEGEVENS

 

De beveiliging van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode

van verzending via het internet of elektronische opslagmethode 100% veilig is.

Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken

om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

 

 

DE BESCHERMING VAN UW GEGEVENS ONDER DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (GDPR/AVG).

 

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde

rechten betreffende de gegevensbescherming. Huis Puur streeft ernaar redelijke stappen

te ondernemen om u in staat stellen het gebruik van uw persoonsgegevens te corrigeren,

wijzigen, verwijderen of beperken.

 

Als u wilt geïnformeerd worden over welke persoonlijke gegevens we over u bewaren en indien

u het uit onze systemen wilt laten verwijderen, neem dan contact met ons op.

 

In bepaalde omstandigheden beschikt u over de volgende gegevensbeschermingsrechten:

 

  * Het recht op toegang, update of verwijdering van de informatie die we over u hebben.

    Wanneer dit mogelijk is gemaakt, kunt u toegang krijgen tot uw update, deze bijwerken of om verwijdering verzoeken van              persoonsgegevens rechtstreeks in het gedeelte met uw accountinstellingen.

    Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.

 

  * Het recht op rectificatie. U heeft het recht om te vragen dat uw informatie wordt gerectificeerd

    als die informatie onjuist of onvolledig is.

 

  * Het recht om bezwaar te maken. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen

    onze verwerking van uw persoonlijke gegevens.

 

  * Het recht op beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat we de verwerking

    van uw persoonlijke gegevens beperken.

 

  * Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U heeft het recht om een

    kopie van de informatie te ontvangen die we over u hebben in een gestructureerde, leesbare

    en veelgebruikte indeling.

 

  * Het recht om de toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming

    op elk moment in te trekken waarop Huis Puur zich steunde om uw persoonlijke gegevens verwerken.

 

Hou er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren

voordat wij reageren op dergelijke verzoeken.

 

U heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit

`over het verzamelen en het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in

de Europese Economische Ruimte (EER).

 

 

DIENSTVERLENERS

 

We kunnen externe bedrijven en personen inschakelen om onze dienst te vergemakkelijken

("dienstverleners"), de dienst namens ons te leveren, voor dienst-gerelateerde

diensten of helpt om ons te helpen bij het analyseren hoe onze dienst wordt gebruikt.

 

Deze derde partijen hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om deze

taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of

voor andere doeleinden te gebruiken.

 

 

ANALYSE

 

We kunnen externe dienstverleners verzoeken om

het gebruik van onze diensten te controleren en te analyseren.

 

  * Google Analytics

 

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google en

die website-verkeer bijhoudt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens

om bij te houden en het gebruik van onze dienst te controleren.

Deze gegevens worden gedeeld met andere Google diensten.

Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om een ​​context te geven en

om advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te personaliseren.

 

U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de dienst niet beschikbaar te stellen aan

Google Analytics door het installeren van de Google Analytics opt-out browser add-

Aan. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js)

informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

 

Ga voor meer informatie over de privacy toepassingen van Google naar de

Google Privacy & amp; Voorwaarden webpagina:

 

    <https://policies.google.com/privacy?hl=en>

 

 

BETALINGEN

 

We kunnen betaalde producten en/of diensten leveren binnen de dienst. In dat geval,

gebruiken we de diensten van derden voor betalingsverwerking (bijv. betalingsverwerkers).

 

We zullen de gegevens van uw betalingskaarten niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt

rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers welk gebruik van uw

persoonlijke informatie valt onder hun privacybeleid.

Deze betalingprocessoren houden zich aan de standaarden die zijn vastgelegd

door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI

Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa,

MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen te zorgen voor

de veilige afhandeling van betalingsinformatie.

 

 

De betalingsverwerkers waarmee we samenwerken zijn:

 

   MOLLIE (Bancontact / KBC / CBC / ING / BELFIUS )

 

    Hun privacybeleid kan worden bekeken op

    <https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full>

 

 

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

 

Onze dienst kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als

u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij.

We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

 

We hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud,

het privacy

beleid of praktijken van sites of services van derden.

 

 

PRIVACY VAN KINDEREN

 

 

Onze service richt zich niet tot minderjarigen (kinderen onder de 18 jaar) ("kinderen").

 

We verzamelen nooit gewild persoonlijk identificeerbare informatie van wie dan ook

onder de 18 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons

persoonsgegevens verstrekt heeft, neem dan contact met ons op.

Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld

zonder verificatie van ouderlijke toestemming,

nemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

 

 

WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

 

 

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u hiervan op de hoogte stellen

wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

 

We zullen u vooraf via e-mail en / of een prominente vermelding op onze dienst op de hoogte

stellen om de wijziging van kracht te laten worden met de "ingangsdatum" bovenaan

dit privacybeleid.

 

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze bladzijde worden geplaatst.

 

 

CONTACTEER ONS

 

Indien u vragen heeft over dit Privacybeleid, gelieve ons dan te contacteren:

 

per email: info@huispuur-shop.be